GRATIS VERZENDING bij orders vanaf € 50,- of meer!

Mijn shopping bag

GRATIS VERZENDING bij orders vanaf € 50,- of meer!

Mijn shopping bag

Levering en retour

Bezorging:

Over het algemeen worden onze bestellingen gelijk verwerkt en verpakt. Uw bestelling wordt dan binnen drie werkdagen bezorgd. Het bezorgen van de bestellingen gebeurt van maandag t/m zaterdag, op zondag wordt er dus niet bezorgd.

Zodra de bestelling aan wordt geboden en u niet thuis bent, zult u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus ontvangen. De bestelling wordt dan later nogmaals afgeleverd of wordt bij de buren afgeleverd. Het kan ook voorkomen dat de bezorger uw bestelling bij het dichtsbijzijnde Post NL afhaalpunt aanbiedt.

Verzendkosten:

De verzendkosten bedragen 6,00 per bestelling binnen Nederland. Bij grote aankopen betaalt u hier geen extra kosten voor. Buiten Nederland kunnen de verzendkosten verschillen, dit kunt u berekenen nadat u een artikel in uw winkelwagen heeft geplaatst.

Levertijd:

Binnen Nederland worden bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn de volgende dag bezorgd. Op zondag vinden er geen bezorgingen plaats.

De bezorgtijd binnen Europa is ongeveer 3 tot 5 werkdagen en buiten Europa 7 tot 15 dagen.

Track & Trace en verzendbevestiging

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van leparisfashion.nl een automatische bevestiging op het emailadres dat u heeft opgegeven met een Track & Trace-code. Met deze code kunt u makkelijk de status van uw pakket bekijken op de website van de bezorger.

Retourzendingen:

Bij Leparisfashion.nl hanteren wij een retourtermijn van 14 dagen, hiermee wordt het zogenaamde herroepingsrecht gevolgd.

Binnen deze termijn kunt u het artikel bezichtigen, beoordelen en/of aan proberen zoals u dat in de winkel ook zou doen.

Als u besluit het product te retourneren dient u er op te letten dat wij het artikel binnen de termijn van 14 dagen ontvangen. Zolang het product niet gedragen en niet beschadigd is, zult u binnen 30 dagen nadat wij uw retourzending hebben bevestigd het betaalde bedrag terug ontvangen. De kosten die worden gemaakt bij het retourzenden worden niet vergoed.

Indien u gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, dient u de onderstaande stappen te volgen:

1). Neem na ontvangst van uw bestelling contact op met onze retour afdeling met daarin uw:

  • Adresgegevens
  • Ordernummer
  • Factuurnummer
  • Reden van retour
  • Bankrekeningnummer

2). Nadat u een bevestiging heeft ontvangen van onze klantenservice stuurt u het artikel zo snel mogelijk retour (binnen de termijn van 14 dagen). Ook sluit u een kopie van de factuur bij en dient u daarop duidelijk het bankrekeningnummer te vermelden waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.

3.) Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u binnen 5 dagen een bevestiging hiervan. Dan zullen wij vervolgens het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar u terug storten, doch maximaal 30 dagen na ontvangst van de aanmelding van uw retourzending.

Ruilingen:

Het ruilen van artikelen is erg eenvoudig.

1.) Neem contact op met onze klantenservice na ontvangst van uw bestelling en vermeld hierbij uw:

  • Adresgegevens
  • Ordernummer
  • Factuurnummer
  • Reden van omruiling

2). Nadat u de bevestiging van onze klantenservice heeft ontvangen stuurt u het product (binnen 14 dagen van de retourtermijn) terug. Ook sluit u een kopie van de factuur bij en dient u daarop duidelijk het bankrekeningnummer te vermelden waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.

3.) Als wij uw artikelen goed hebben ontvangen krijgt u binnen 5 werkdagen een bevestiging van ons. Hierna zullen wij de ruiling in orde maken, doch maximaal 30 dagen na ontvangst van de aanmelding van uw retourzending.

Het retouradres van Le Paris Fashion:

Le paris Fashion
Bijlmerplein 400
1102 DL Amsterdam ZuidOost
Tel.: 063 63 25 306

Stuur uw product altijd terug in de originele staat en in de originele verpakking.

Dat wil zeggen; schoenen met de bijgeleverde schoenendoos en kleding ongedragen met de labels er nog aan.